Opdag ubegrænset potentiale med ACN

ACN giver dig ganske enkelt muligheder. Muligheden for at eje en hjemmebaseret virksomhed uden stor investering eller risiko, som de fleste entreprenører står overfor, og med ACNs fulde støtte i ryggen gennem hele processen.

Hos ACN tilbyder uafhængige repræsentanter ganske enkelt de produkter og serviceydelser, som folk allerede benytter og bruger penge på hver dag, inklusive ACN digital telefonservice, mobil, energi, bredbånd, tv og sikkerhed. Der er også en serie wellnessprodukter under varemærket Benevita. Så der er ingen ændring i købevaner, og du vil aldrig skulle overbevise nogen til at købe produkter, som de ikke har brug for eller råd til.

Alt det du skal, er at dirigere folk til din personlige ACN onlinebutik - leveret og hosted af ACN - og ACN tager sig af resten.

Succeshistorier

Styrken ved vedvarende indtægt

Den bedste del? Du kan optjene procenter af dine kunders regninger måned efter måned, år efter år, så længe de forbliver kunder hos ACN eller under deres aftaleperiode. Og hver gang du formidler en ny kunde eller hjælper en nuværende kunde til en ekstra serviceydelse, giver du dig selv lønforhøjelse Det kaldes vedvarende indtægt!

Men dette er kun begyndelsen. Når du introducerer andre til ACN, og viser dem hvordan, de får deres egne kunder, kan du også optjene vedvarende indtægt fra deres regninger. Det betyder, at for hver kunde de formidler gennem deres ACN online shop, vokser ikke bare deres månedlige vedvarende indtægt, men også din.

Uanset om det bare begynder med at få nok til at betale et par regninger om måneden… eller på sigt vokser til at give en økonomisk sikkerhed, som de fleste kun kan drømme om… vedvarende indtægt kan og vil forbedre dit liv.

Forpligtelse til integritet

Med ACN driver du din egen virksomhed - men aldrig alene!

Start i dag