Omfattende essentielle produkter- og serviceportefølje

Det bedste ved ACN's forretningsmodel er dens enkelthed - og potentialet! ACN's uafhængige repræsentanter tilbyder deres kunder produkter og serviceydelser, som de alligevel allerede benytter og bruger penge på, såsom ACN digital telefonservice, mobil, energi, bredbånd, tv og sikkerhed. Der er også en serie wellnessprodukter under varemærket Benevita.

Der er ingen ændring i købevaner, og repræsentanter behøver ikke overbevise kunder om at købe produkter og serviceydelser, som de ikke har brug for eller råd til. Disse er produkter og serviceydelser, som folk ganske enkelt ikke kan leve foruden.

Som en uafhængig repræsentant modtager du ACN's komplette support hele vejen, inklusive din helt egen brugerdefinerede ACN onlinebutik. Den vedligeholdes og opdateres dagligt af ACN, så alt, du skal gøre, er at henvise dine potentielle kunder til din butik - og så sørger ACN for resten.

Bemærk: Produktudbuddet varierer fra land til land

Produkter og serviceydelser

Privatpersoner og små virksomheder bruger allerede dagligt de produkter og serviceydelser, som ACN tilbyder, så der er ingen grund til at overbevise dem om at købe. Alt, som uafhængige repræsentanter skal gøre, er at dirigere kunder hen til deres ACN onlinebutik og give dem mulighed for at træffe valget om at skifte til en smartere måde at få disse produkter og serviceydelser på.

Produkter og serviceydelser, der er tilgængelige for kunder og små virksomheder, varierer afhængigt af land. Du kan se, hvad der er tilgængeligt for dit land, ved at gå til din uafhængige repræsentant ACN onlinebutik eller www.myacn.eu.

Produkter og serviceydelser

Med ACN driver du din egen virksomhed - men aldrig alene!

Start i dag