ACN træningsarrangementer:
Hvorfor du skal være der

Hvad gør ACN's træningsarrangementer forskellige fra noget, som du før har været til? Kom selv og se!

Titusindvis af personer deltager i disse træninger, og de tager derfra med spænding, inspiration og er klar til at tage deres hjemmebaserede virksomhedsmuligheder til næste niveau. Da ACN's træningsarrangementer afholdes jævnligt, kan både nye og erfarne individer fortsætte med at udvikle sig professionelt og personligt.

ACN's træningsarrangementer er skemalagt på lokalt, regional og internationalt niveau, og de er designede til at uddele oplysninger for enhver, der er interesseret i at vide mere om ACN's virksomhedsmuligheder. Plus at disse dynamiske arrangementer tilbyder værdifuld support og træning for ACN uafhængige repræsentanter.

Registrer dig til et kommende træningsarrangement
Rotterdam 22. feb. 2019 — 24. feb. 2019
Image for event in Rotterdam

ROTTERDAM
VERDENSBY

Definér dit nye “Hvorfor” for 2019. Hvilket bedre sted at gøre dette end "Verdensbyen" Rotterdam. Denne unge dynamiske by vil være vært for 2019 ACN International Convention. Dett er din mulighed for at slutte dig til os i denne spændende by i tre dage med essentiel forretningsopbyggende træning, personlig udvikling og netværksmuligheder. Hør direkte fra ACNs medstiftere og ACNs topledere samt gendan kontakten med venner, gamle som nye.

Rotterdam er en ung, dynamisk, international by med et passioneret bankende hjerte. Byen bliver ved med at genopfinde sig selv i et hastigt temp, og redefinerer og ekspanderer dens allerede imponerende skyline, hver gang du kommer på besøg! Den er vurderet som en af de bedste byer at besøge i 2014 af New York Times og Rough Guide. Dette er din chance for at udforske denne imponerende by og være en del af den første ACN-begivenhed i 2019.

Med ACN driver du din egen virksomhed - men aldrig alene!

Start i dag