Et solidt fundament for din succes

ACN blev grundlagt i 1993 og var visionen af fire entreprenører - Greg Provenzano, Robert Stevanovski, Tony Cupisz og Mike Cupisz. Disse medstiftere havde tilsammen talløse års erfaring med direkte salg, men var utilfredse med andre virksomheder og jobmuligheder, som de havde oplevet. De erkendte, at den eneste måde at finde en virksomhed, som de ønskede at være en del af, var at stifte den selv.

Så med en gul notesblok foran dem formulerede de en forretningsplan. På den ene halvdel af siden skrev de alt det ned, som de vidste, ville virke godt, og på den anden halvdel alt det, der ikke ville. De rev den side midt over og beholdt kun den del, der indeholdt det, der skulle blive de grundlæggende principper bag ACN - integritet, solid virksomhedspraksis og et engagement i altid at sætte massernes behov højere end deres egne behov.

Fra dette første stykke papir voksede en forretningside, der ville fokusere på at tilbyde serviceydelser, som folk har brug for og benytter hver dag ... serviceydelser der ikke ville kræve, at folk ændrer deres købevaner eller køber produkter, som de ikke har brug for eller råd til.

ACN begyndte som en videreforhandler af langdistanceservice i USA, men med tiden voksede de til at tilbyde alle de essentielle serviceydelser, som kunder i over 24 lande bruger på daglig basis. ACN er verdens førende direkte forhandler af telekommunikation, energi og essentielle serviceydelser til hjemmet og virksomheden, men endnu vigtigere er, at de tilbyder en måde hvorpå talløse individer kan ændre deres liv.

Med en enkelt kolonne på en notesblok har ACNs medstiftere så at sige lavet en ramme for, hvad ACN ville blive til - og forblive langt ind i fremtiden. Og dette er de samme principper, som driver virksomheden i dag, over to årtier senere.

Mød medstifterne

Greg ProvenzanoACN’s præsident og medstifter

Greg Provenzano er stærkt engageret i personlig vækst og inspirerer andre til at arbejde lige så hårdt med deres personlige liv som med deres virksomheder. Greg er en leder og motivator for ACN's uafhængige repræsentanter. Han deler firmaets vision med dem såvel som måder, hvorpå de kan forbedre deres virksomheder og deres liv. Greg kommunikerer dagligt med uafhængige repræsentanter og opmuntrer dem og hjælper dem med at holde fokus på deres mål. Læs Gregs blog (kun på engelsk).

Robert StevanovskiACN’s bestyrelsesformand og medstifter

Robert Stevanovski fokuserer på ACN's produktporteføjle. Han sikrer, at firmaet altid leverer de bedste produkter og serviceydelser til sine kunder og at ACN’s hjemmebaserede virksomhed er førende inden for direkte salg ved at udbyde grundlæggende serviceydelser til hjemmet og mindre firmaer. Robert følger ACN's portefølje tæt og sikrer, at firmaet altid er på forkant med teknologien og udbyder et afbalanceret udvalg, der passer enhver kundes livsstil.

Tony CupiszACN’s vicepræsident og medstifter

Tony Cupisz sikrer, at hver eneste uafhængige repræsentant, der starter i virksomheden, har de redskaber, der er nødvendige for at excellere ved at følge den afprøvede forretningsmodel. Tony er en naturlig coach med entusiasme for direkte salg og fortæller om ACN-visionen til ledere i hele verden.

Mike CupiszACN’s vicepræsident og medstifter

Mike Cupisz og hans evne til at opbygge relationer har hjulpet ACN med at ekspandere over fire kontinenter og gjort det muligt for dem, der slutter sig til ACN, omgående at skabe en global virksomhed. Når han ikke helliger sin tid til at evaluere nye lande til ACN’s fortsatte globale ekspansion, mødes Mike med ACN’s internationale ledere for at støtte dem i deres daglige liv.

Med ACN driver du din egen virksomhed - men aldrig alene!

Start i dag