Opdag ubegrænset potentiale med ACN

Enkelt formuleret, ACN giver dig en mulighed. Muligheden for at eje en hjemmebaseret forretning uden den store investering eller risiko de fleste iværksættere udsættes for, og med den samlede støtte fra ACN bag dig for hvert eneste skridt på vejen.

Hos ACN tilbyder de uafhængige forretningsindehavere (IBO'er) simpelthen de services, som folk allerede bruger og bruger penge på hver dag, herunder mobil, energi, bredbånd, TV og sikkerhed.

Så der er ingen ændring i indkøbsvaner, og man behøver aldrig overbevise nogen om at købe services, de ikke har brug for eller ikke har råd til.

Alt, der skal gøres, er at lede mennesker til din personlige ACN-online-butik – leveret og hostet af ACN – og ACN klarer resten.

Succeshistorier

Styrken ved vedvarende indtægt

Den bedste del? Du kan optjene procenter af dine kunders regninger måned efter måned, år efter år, så længe de forbliver kunder hos ACN eller under deres aftaleperiode. Og hver gang du formidler en ny kunde eller hjælper en nuværende kunde til en ekstra serviceydelse, giver du dig selv lønforhøjelse Det kaldes vedvarende indtægt!

Men dette er kun begyndelsen. Når du introducerer andre til ACN, og viser dem hvordan, de får deres egne kunder, kan du også optjene vedvarende indtægt fra deres regninger. Det betyder, at for hver kunde de formidler gennem deres ACN online shop, vokser ikke bare deres månedlige vedvarende indtægt, men også din.

Uanset om det bare begynder med at få nok til at betale et par regninger om måneden… eller på sigt vokser til at give en økonomisk sikkerhed, som de fleste kun kan drømme om… vedvarende indtægt kan og vil forbedre dit liv.

Forpligtelse til integritet

Med ACN driver du din egen virksomhed - men aldrig alene!

Start i dag