Omfattende portefølje af vigtige services

Den bedste del om ACNs forretningsmodel er dens enkelhed - og dens potentiale! Uafhængige forretningsindehavere (IBO'er) tilbyder simpelthen deres kunder de services, de allerede bruger og bruger penge på hver dag, herunder mobil, energi, bredbånd, TV og sikkerhed.

Der er ingen ændring i indkøbsvaner, uafhængige forretningsindehavere behøver aldrig overbevise kunderne om at købe services, de ikke har brug for eller ikke har råd til. Her er tale om services, som mennesker simpelthen ikke kan leve uden.

Som uafhængig forretningsindehaver (IBO) modtager du fuld støtte fra ACN bag hvert eneste trin på vejen, herunder ril din helt egen personlige ACN-online-butik. Den vedligeholdes og opdateres dagligt af ACN, så alt, der skal gøres, er at henvise dine potentielle kunder til din butik – og ACN klarer resten.

Bemærk venligst: Servicetilgængelighed varierer alt efter land.

Serviceydelser

Privatpersoner og små virksomheder bruger allerede dagligt de serviceydelser, som ACN tilbyder, så der er ingen grund til at overbevise dem om at købe. Alt, som IBOs skal gøre, er at dirigere kunder hen til deres ACN onlinebutik og give dem mulighed for at træffe valget om at skifte til en smartere måde at få disse serviceydelser på.

Serviceydelser, der er tilgængelige for kunder og små virksomheder, varierer afhængigt af land. Du kan se, hvad der er tilgængeligt for dit land, ved at gå til din IBO ACN onlinebutik eller www.myacn.eu.

Serviceydelser

Med ACN driver du din egen virksomhed - men aldrig alene!

Start i dag